2020 ODBA ANNUAL CONFERENCE SCHEDULE OF EVENTS						
Thursday, October 8, 2020		11:00 am – 12:00 pr	Treatment and Meaningful			
6:00 pm – 10:00 pm	Hospitality Room Open		Involvement For All" 1.0 hour* <i>Presenter: Dominion Power</i> <i>Presenting Sponsor</i>			
Friday	y, October 9, 2020	12:15 pm – 1:45 pm	Presidential Luncheon Mark Herring, Attorney General			
8:00 am – 5:00 pm	Registration		Commonwealth of Virginia Keynote Speaker			
8:30 am- 10:00 am	Continental Breakfast					
8:55 am - 9:00 am	Welcome ODBA President Bruce C. Sams, Esq.	2:00 pm - 3:00 pm	CLE: "Evidentiary Objections" 1.0 hour <i>Presenter: Judge Jason Rucker</i>			
9:00 am - 10:00 am	CLE: "Navigating Federal Gang Prosecutions" 1.0 hour		Arlington County			
	Prosecutions 1.0 hour Presenter: G. Zachary Terwilliger United States Attorney	3:00 pm - 4:30 pm	Business Meeting			
	Eastern District of Virginia	6:00 pm – 7:30 pm	Reception hosted by NOVABAA			
10:00 am– 11:00 am	CLE: "How to Avoid a Bar Complaint" 1.0 hour ETHICS Presenter: Katie Uston, Esq.	10:00 pm– until	Hospitality Suite Open Johnnie Walker Education 10:15 pm Experience a Flight of Johnnie Walker with Janelle Ballard/ Brand Consultant			

2020 ODBA ANNUAL CONFERENCE SCHEDULE OF EVENTS

Saturday, October 10, 2020

7:00 am – 8:00 am	Chair Yoga	3:15 pm – 4:15 pm	CLE: "Financial Literacy for Lawyers" 1.0 hour <i>Presenter: Rashida MacMurray-Abdullah, Esq.</i>	
8:00 am – 12:00 pm	Registration	4:30 pm – 5:00 pm	Business Meeting	
8:00 am – 10:30 am	Continental Breakfast	6:15 pm – 6:50 pm	Reception	
8:30 am – 9:30 am	CLE: "Legislative Update" 1.0 hour* <i>Presenter: Delegate Jennifer Carroll Foy</i>	7:00 pm – 10:30 pm	Banquet Karl Racine, Attorney General District of Columbia	
9:30 am – 10:30 am	CLE: "Supreme Court Decisions Update " 1.0 hour <i>Presenter: Judge Petula Metzler</i> <i>Prince William County</i>	10:45 pm – until	Keynote Speaker Attire: Semi Formal Hospitality Suite Open <u>Crown Royal Education</u> 11:00 pm	
10:30 am- 11:30 am	CLE: "International Parental Child Abduction" 1.0 hour <i>Presenters: Dominique Callins, Esq.</i> Rami Zahr, Esq.		Experience a Flight of Crown Royal with Janelle Ballard/Brand Consultant	
12:00 pm – 1:30 pm	Judicial Luncheon	Sunday, October 11, 2020		
	Charniele Herring, Delegate Speaker	9:30 am- 10:30 am	Board Meeting	
1:45 pm – 3:15 pm	CLE: "E-Discovery Issues" 1.5 hours	10:00 am -12:00 pm	Sunday Brunch	
Revised 9.23.2020 Subject t	Presenters: Sam Lewis, Esq. to change * Pending Approval		Page 2	